Kai van SpotCast en DandA over ‘video content marketing’

 

Consumenten zoeken steeds beter uit wat ze willen en doorslaggevend voor hun aankoop zijn niet alleen de prijs maar ook de informatie over hun aankoop.

Wie objectieve betrouwbare informatie beschikbaar stelt, wordt vroeg of laat gezien en vaker beloond. Er valt het nodige te behalen door eerlijke informatie over producten en diensten op een makkelijke manier beschikbaar te stellen. Het aantal manieren waarop dit gebeurt groeit met de dag en dan wil je niet voor ieder platform of medium alles afzonderlijk voorbereiden.

 

We kunnen er lang en kort over doen. Wat de komende tijden doorslaggevend wordt, is de communicatie die door middel van video’s verloopt. Wat we nu zien is dat organisaties met steeds meer regelmaat video’s produceren; – danwel over hun ‘producten en diensten’, – danwel over ‘de koers die ze als organisatie varen’.

 

Bij de ontwikkeling van videoproducties zijn ze vooral aangewezen op videoproductiebedrijven met een traditionele aanpak of – ze gaan zelf iets doen.

 

Om onderscheidend te kunnen zijn heb ik mij de afgelopen jaren bezig gehouden met de vraag hoe ik vooral betaalbare informatievideo’s en productvideo’s kan vervaardigen. Video’s die vervolgens toegepast kunnen worden in de veelheid van beschikbare distributiekanalen; Websites; Youtube; Linkedin; Facebook; enz.

Mijn visie is gericht op de productie van een permanente stroom van informatievideo’s. Met iedere klant ontwikkelen we een eigen video-huisstijl en zorgen ervoor dat deze consistent wordt volgehouden.

De communicatie met marketingafdelingen wordt met online gereedschap zo kort mogelijk gehouden en is gericht op het zo goed mogelijk achterhalen van ter zake informatie.

Het resultaat zijn moderne, frisse zakelijke video’s die passen bij de uitstraling…
en ook het budget… van uw organisatie.

  • Productvideo’s
  • Informatievideo’s
  • Voor webshops
  • Voor websites
  • Voor social media
  • Interne communicatie
  • Voor de beste prijs

 

Wilt u ook snel online video content voor een betaalbare prijs? Neem dan contact met ons op. Wij zitten voor u klaar.

 

http://spotcast.nlhttps://www.danda.nl

[contact-form-7 id="78" title="Pagina Contact"]
kinkyporn.cc
Show Buttons
Hide Buttons
WhatsApp chat